Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya essah açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en usturuplu fiyat politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu alım satımi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

çoğu kez yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta yüksek kaliteli yangın baplarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ayrıca emniyetli tahliye bağırsakin merdiven enliliği 80 cm'den azca olmamalıdır. Rahatlik 80 cm'den az ise Yangın Çıkış Kapısı merdivenlerde sadece bir trabzan mümkün.

Kaçış bağırsakin kullanılmasına cevaz verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer yapılarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin Yangın Kapısı her iki yanı sıra cidar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında tek huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Bu konuda mezun yangın firmasından muavenet alabileceğiniz üzere, Yangın Kapısı Fiyatları yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page